pondělí 23. května 2011

Návlek, který prodlouží váš penis - až o 7 centimetrů


Návleky na penis mají několik různých účelů - přinášejí stimulační výstupky, které ocení předešvím vaše partnerka. Zvětší průměr penisu - opět velmi oblíbená vlastnost pro ženy. Oddálí ejakulaci (mužský orgasmus).

Prodloužení penisu  o 7 cm

Tento návlek ovšem přichází s dalším bonusem - stírá přirozený rozdíl mezi mužským penisem a ženskou vagínou. Zatímco průměrná velikost penisu se pohybuje okolo 15 cm, vagína nabízí až 20 cm. S dalšími sedmi centimetry navíc můžete vyzkoušet vše co vám nebylo doposud dopřáno.

Stimulační výstupky

Konec návleku je ve tvaru žaludu. Žena tak nepřichází o tuto přirozenou stimulaci. Konec je navíc po celém svém obvodu vybaven dalšími stimulačními výstupky.

Pokud by návlek mohl být v něčem lepší, tak jsou to stimulační výstupky po celé své délce, nejen na prodloužené části. Nicméně i při současném provedení přináší ženě více slasti než mužský penis.

Kanálek a návlek jako ochrana

V prodloužené části je dutý kanálek. Ten slouží k zachycení sperma po orgasmu. I když návlek působí jako dokonalá ochrana, doporučujeme používat i tak kondom - kondomy jsou na rozdíl od návleku elektronicky kontrolovány.

Cena a koupě

Návlek stojí velmi přijatelných 299,00 Kč. Za vyzkoušení jistě stojí - vaše partnerka si jej zamiluje.

Podívejte se na něj na Návleky na penis - v nabídce jsou i jiné návleky a případně i erekční kroužky.